WEBINAR
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Συγχαρητήρια! Μόλις απέκτησες πρόσβαση σ’ ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο εξ αποστάσεως το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου όπου θα δείξω τις στρατηγικές  με τη χρήση των options για δημιουργία παθητικού εισοδήματος

Μέρες
Ωρες
Λεπτά
SOLD OUT
Play Video

Σε μια παρουσίαση τις προάλλες είδα κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Μεταξύ του 2007 και 2016 ο Δανός φωτογράφος Peter Funch (προφέρεται Φουνκ) στεκόταν στη γωνία της 42ης οδού και λεωφόρου Vanderbilt της Νέας Υόρκης, για μια ώρα, από τις 8:30 ως τις 9:30 το πρωί για να απαθανατίσει τους περαστικούς.

“Η ιδέα ξεκίνησε από τότε που δούλευα πάνω σ’ ένα άλλο πρότζεκτ, το Babel Tales (ιστορίες της Βαβέλ): μερικές από αυτές τις εικόνες έχουν τραβηχτεί έξω από τον κεντρικό σταθμό των τρένων (Grand Central Station), ο οποίος είναι απίστευτα πολυσύχναστος στην ώρα αιχμής.

Ο κόσμος βγαίνει από τον σταθμό μαζικά, χιλιάδες άνθρωποι, ο καθένας με τον δικό του προορισμό”, εξηγεί ο Πήτερ. “Προέκυψε η ιδέα να μπορέσω να βρω τις συνήθειές τους μέσα σε αυτό το χάος, και πολύ αργότερα στην ίδια διαδικασία, να μπορέσω να καταλάβω τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από το σημείο Α στο Β”.

Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες των ίδιων ανθρώπων έχουν τραβηχτεί με μήνες διαφορά μεταξύ των. Κάποιες ακόμη και χρόνια ολόκληρα!

Ως άνθρωποι δημιουργούμε συνήθειες, είναι ξεκάθαρο. Οι οποίες δεν αλλάζουν εύκολα. Ως εκ τούτου, εάν μάθεις κάτι σωστά, είναι βέβαιο οτι αυτή η βέλτιστη διαδικασία θα εγγραφεί στον εγκέφαλό σου και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.
Το ίδιο με το χρηματιστήριο και με την εκπαίδευση που λαμβάνεις. Εάν το κάνεις σωστά από την αρχή, θα είναι σωστό για όλη σου τη ζωή. Αυτόματα. Εάν το κάνεις λάθος – θα είναι λάθος για όλη σου τη ζωή, το πιθανότερο.

Συχνά ερωτώμαι γιατί επιμένω στις ίδιες στρατηγικές παραγώγων με τα options οι οποίες παράγουν εισόδημα, δεν ποντάρουν σε κάποιο directional bet ούτε προβλέπουν το μέλλον, αλλά αποδίδουν τα μέγιστα εδώ και χρόνια, και δε χρησιμοποιώ και άλλες στρατηγικές από την πληθώρα διαθέσιμων στη φαρέτρα ενός options investor/trader (τουλάχιστον σ’ ένα μεγαλύτερο βαθμό). Το παραδέχομαι. Είμαι κι εγώ ένα τυπικό ανθρώπινο ον με δεδομένες συνήθειες. Αλλά λειτουργεί. Και ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Guilty as charged

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
+ 0
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
+ 0
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ
+ 0

Σχετικά με τον Γιάννη Κανταρτζή

Ο Γιάννης Κανταρτζής γεννήθηκε στην Οττάβα του Καναδά και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες (BA Hons) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 1994. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σε Χρήμα, Τραπεζική & Αγορές από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ, ΗΒ καθώς και κάτοχος διπλώματος Πολιτικών & Οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Autonoma της Μαδρίτης στην Ισπανία. Επίσης κατέχει όλες τις σχετικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης των options market making, λήψη και διαβίβαση εντολών και γνώσης παραγώγων.

23 χρόνια εμπειρίας σε επενδύσεις και διαφορετικά προϊόντα, με έμφαση στα παράγωγα και τα options, συμπιεσμένα σε 90 λεπτά. Ανακάλυψε έννοιες τις οποίες πιθανόν να αγνοείς μέχρι σήμερα και κάνε το πρώτο βήμα προς το βιώσιμο trading και τις επενδύσεις, χωρίς να τις αντιμετωπίζεις ως ένα δυαδικό στοίχημα.
2021 | All rights reserved